logotsf      banner isbank

2017-2018 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonası İçin Önemli Duyuru!!

 20-26 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan 2017 - 2018 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonalarına Eskişehir'den katılacak olan sporculara valilik onayı alınacaktır. 

Sayın velilerimiz, kayıt yaptırmış olsanız bile "Veli İzin Formunu" doldurup teslim etmezseniz sporcunuz şampiyonaya katılamaz.

Önemle duyurulur.

Lütfen Aşağıdaki Formları Doldurunuz. AŞAĞIDAKİ FORMLARA EK OLARAK, TURNUVA KAYIT KONTROLÜ ESNASINDA SPORCUNUN SAĞLIK RAPORU İSTENECEKTİR. SAĞLIK RAPORUNUN TURNUVA KAYIT KONTROLÜNE GÖTÜRÜLMESİ ÖNEMLİDİR.!!!

xlsKÜÇÜKLER ŞAMPİYONASI KATILIM FORMU   (DOLDURULDUKTAN SONRA  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  ADRESİNE MAİL ATILACAKTIR.)

xlsYILDIZLAR ŞAMPİYONASINA KATILIM FORMU   (DOLDURULDUKTAN SONRA Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ADRESİNE MAİL ATILACAKTIR.)

docx18 YAŞINDAN KÜÇÜK KENDİ İMKANLARIYLA GİDECEKLER İÇİN VELİ İZİN DİLEKÇESİ (FORM DOLDURULUP İMZALANARAK TARATILDIKTAN SONRA Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ADRESİNE MAİL ATILACAKTIR. )